Woonaccessoires online bestellen

Woonaccessoires mogen niet ontbreken in een interieur vinden wij! En, dat hoeft helemaal niet veel te kosten. In ons assortiment vind je leuke én betaalbare woonaccessoires! Het brengt veel sfeer in een huis en het geeft ook een persoonlijke touch. Weet je nog niet precies wat voor een woonaccessoires jij in je huis wilt? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de talloze mogelijkheden van onze woonaccessoires. Zo hebben we houten accessoires, betonnen accessoires en een assortiment met vintage producten! 

null

HOUT

null

BETON

null

VINTAGE

Betaalbare woonaccessoires met een verhaal

Bij De Designschuur vind je tafellampen, bloempotten en vintage accessoires. Zowel de houten als de betonnen tafellampen zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is elk product uniek! Het maakt niet uit wat jouw interieurstijl is, want onze producten kun je overal wel mee combineren. Bovendien hebben onze producten altijd een scherpe prijs en kun je dus elke keer afwisselen met nieuwe, betaalbare producten. Wij vinden het belangrijk om elke keer weer op zoek te gaan naar nieuwe producten. Hierdoor blijft ons assortiment vernieuwend en uniek.

Onze betaalbare woonaccessoires combineren

Je kunt onze producten ook goed met elkaar combineren! Denk bijvoorbeeld aan een betonnen lamp in combinatie met een mooi vintage product. Het is maar net wat jou aanspreekt!

De service van De Designschuur

Bij ons kun je te allen tijde rekenen op een hoogstaande service. We vinden het belangrijk dat jij helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of weet je niet precies waar je voor moet kiezen? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@dedesignschuur. We helpen je graag verder.

Van elk schilderij is één exemplaar beschikbaar.

Wil je je poster laten personaliseren? Dat kan!

Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

info@dedesignschuur.nl