Over ons: De Designschuur

De Designschuur: dé interieur webshop waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur. Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

In 2016 is De Designschuur opgericht door vader en dochter, Roel en Mariëlle. Vanuit een passie en een zoektocht naar inspirerende, betaalbare posters is het idee voor de interieur webshop ‘De Designschuur’ ontstaan. Roel heeft jarenlange ervaring als grafisch vormgever en hij heeft alle posters die te vinden zijn bij De Designschuur ontworpen. Daarnaast heeft Mariëlle ervaring op het gebied van interieur, communicatie en marketing door haar studie Communicatie en baan bij Furnlovers.

over-ons-detail-uitsnede

Van elk schilderij is één exemplaar beschikbaar.

Wil je je poster laten personaliseren? Dat kan!

Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

info@dedesignschuur.nl

Service van De Designschuur

Heb je een vraag over een product, je bestelling of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@dedesignschuur.nl. Ook kunnen we de posters (vaak) personaliseren. Mocht je hier interesse in hebben, laat het ons dan weten! Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau voor iemand (of gewoon voor jezelf)? Bekijk ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden! Daarnaast vind je op ons Instagram-account ook ontzettend veel inspiratie en leuke ideeën.

Veel producten uit ons assortiment zijn handgemaakt en daardoor uniek. Er kunnen dus verschillen zitten in sommige producten uit dezelfde collectie. Voor de vintage producten geldt (vaak) dat er maar één product van beschikbaar is.