Houten woonaccessoires

Houten woonaccessoires brengen veel sfeer door de warme tinten en robuuste look. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor houten woonaccessoires. Wij begrijpen dat maar al te goed! Bij De Designschuur vind je een ruim assortiment met de leukste houten woonaccessoires. Zo hebben we twee collecties voor lampen: Rustico en Colerato. De naam verklapt het al een beetje, maar de Rustico lampen zijn robuuste lampen met een stoere uitstraling. De Colerato lampen zijn gekleurd en zijn daarentegen een stuk strakker. Ook vind je bij ons een set van twee houten wandrekjes. Plaats hier je favoriete spullen in en maak er zo een mooi geheel van!

Handgemaakte houten woonaccessoires

Alle houten woonaccessoires zijn met de handgemaakt. Hierbij worden uitsluitend de hoogste kwaliteit producten gebruikt, zoals verf, hout, fittingen en meer. Daar kun je altijd op vertrouwen. Veel mensen kiezen voor houten woonaccessoires, doordat hout een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Het zorgt voor meer sfeer in een interieur en straalt warmte uit. Bovendien is het perfect te combineren met andere stijlen, kleuren en materialen. Op deze manier kun jij het zo inrichten hoe jij dat het leukste vindt. Bovendien kun je woonaccessoires overal in een interieur gebruiken. Of dit nou in de woonkamer of slaapkamer is. Het komt overal goed tot z’n recht! 

De Designschuur helpt je verder!

Heb je nog vragen over onze producten, over je bestelling of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@dedesignschuur.nl. Wij helpen je graag verder. Service staat hoog bij ons in het vaandel. Daar kun je altijd op vertrouwen.

Van elk schilderij is één exemplaar beschikbaar.

Wil je je poster laten personaliseren? Dat kan!

Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

info@dedesignschuur.nl