Betonnen woonaccessoires

Hou je van stoere elementen in je huis? Kies dan voor een mooie tafellamp of bloempot van beton. Betonnen woonaccessoires passen bijvoorbeeld perfect in een industrieel interieur. Toch kan je beton met meer combineren dan je denkt. Door de strakke lijnen komt het bijvoorbeeld ook goed tot z’n recht in een modern interieur en in vele andere interieurstijlen. Een leuke betonnen tafellamp op een dressoir, een mooie bloempot op de vensterbank… Het is maar net wat jij wilt. Bij De Designschuur vind je het in ieder geval allemaal! 

Handgemaakte betonnen woonaccessoires

Bij De Designschuur worden alle betonnen woonaccessoires met de hand gemaakt. Dit houdt dus in dat alle producten uniek zijn! Het is een prachtige toevoeging aan ieder interieur én daarnaast zorgt het natuurlijk voor een gezellig geheel. Zet het lampje op een dressoir of op een leuk kastje. De plantenpot staat perfect op een leuk bijzettafeltje bijvoorbeeld! Kortom: je kunt eindeloos stylen. Ook leuk: geef iemand een betonnen lamp of plantenpot cadeau! Een uniek cadeau waar je gegarandeerd de ander blij mee maakt.

Maak een statement met betonnen woonaccessoires

Wanneer je kiest voor betonnen woonaccessoires zorg je ervoor dat je huis echt een eyecatcher krijgt. Een stoere betonnen lamp, een mooie plantenpot… Jouw interieur krijgt een uniek element. Bovendien past het helemaal bij de laatste interieurtrends. Een betonnen lamp of plantenpot kun je overal wel plaatsen: in de woon- of slaapkamer bijvoorbeeld. Natuurlijk kun je het ook altijd afwisselen. Zo hou je je interieur vernieuwend. Heb je nog vragen over onze betonnen woonaccessoires? Stel je vraag gerust! We helpen je uiteraard graag verder.

Van elk schilderij is één exemplaar beschikbaar.

Wil je je poster laten personaliseren? Dat kan!

Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

info@dedesignschuur.nl