Abstracte kunst bestellen

Een statement maken in je interieur? Op zoek naar unieke wanddecoratie? Kies dan voor een abstract schilderij. Alle schilderijen uit onze webshop zijn gemaakt door Roel Wielheesen en van elk schilderij is maar één exemplaar. Het zijn abstracte schilderijen die bestaan uit diverse lagen en materialen. Materialen zoals acryl, textiel, zand, papier, metaal en dergelijke zul je bijvoorbeeld terugvinden in de schilderijen. Abstracte kunst bestellen? Bij De Designschuur vind je het! 

Het schilderen is een constante zoektocht naar vorm, kleur, materiaal en inhoud. Vaak ontstaan de werken vanuit een bepaalde gedachte, emotie, moment of ervaring, waarbij eenheid en balans erg belangrijk zijn.

null

SCHILDERIJEN

null

PAPER ART

null

SCHILDERIJEN

null

PAPER ART

Schilderijen of paper art

Bij De Designschuur vind je schilderijen die gemaakt zijn op een schildersdoek (abstract art) en schilderijen die gemaakt zijn op dik papier (paper art). Een paper art kan bijvoorbeeld worden geplaatst in een fotolijst. Dit geeft een gaaf effect en is ook echt iets unieks! Een abstract art hang je gewoon op door de bevestiging die vastzit aan het schildersdoek. Abstracte kunst bestellen doe je dus bij De Designschuur! 

Wat voor een schilderij kies jij?

Ben je geïnteresseerd in een schilderij, maar weet je niet zeker of dit bij jouw interieur past? Onze tip is om dan goed te kijken naar de kleuren uit het schilderij én de ruimte waar het komt te hangen. Het is belangrijk dat dit matcht bij de rest van je interieur. Je kunt ervoor kiezen om een schilderij op te laten vallen door te kiezen voor fellere kleuren of je kiest juist voor een schilderij die wat neutraler is. Ook het formaat speelt uiteraard een belangrijke rol. Heb je nog vragen over abstracte kunst bestellen of iets anders? Laat het ons dan gerust even weten! 

Van elk schilderij is één exemplaar beschikbaar.

Wil je je poster laten personaliseren? Dat kan!

Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

info@dedesignschuur.nl