Hout

Houten woonaccessoires brengen veel sfeer door de warme tinten en robuuste look. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor houten woonaccessoires. Wij begrijpen dat maar al te goed! Bij De Designschuur vind je twee collecties voor lampen: Rustico en Colerato. De naam verklapt het al een beetje, maar de Rustico lampen zijn robuuste lampen met een stoere uitstraling. De Colerato lampen zijn gekleurd en zijn daarentegen een stuk strakker. Ook vind je bij ons een set van twee houten wandrekjes. Plaats hier je favoriete spullen in en maak er zo een mooi geheel van!

Handgemaakte houten woonaccessoires

Alle houten woonaccessoires zijn met de handgemaakt. Hierbij worden uitsluitend de hoogste kwaliteit producten gebruikt, zoals verf, hout, fittingen en meer. Daar kun je altijd op vertrouwen.

De Designschuur

De Designschuur: dé plek waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur.

Neem contact met ons op

info@dedesignschuur.nl