WOONACCESSOIRES

Woonaccessoires

Woonaccessoires mogen niet ontbreken in een interieur vinden wij! Het brengt veel sfeer in een huis en het geeft ook een persoonlijke touch. Weet je nog niet precies wat voor een woonaccessoires jij in je huis wilt? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de talloze mogelijkheden van onze woonaccessoires.

De mooiste woonaccessoires

Bij De Designschuur vind je tafellampen, bloempotten en vintage accessoires. Zowel de houten als de betonnen tafellampen zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is elk product uniek! Het maakt niet uit wat jouw interieurstijl is, want onze producten kun je overal wel mee combineren. Bovendien hebben onze producten altijd een scherpe prijs en kun je dus elke keer afwisselen met nieuwe woonaccessoires.

De service van De Designschuur

Bij ons kun je rekenen op een hoogstaande service. We vinden het belangrijk dat jij helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of nog niet precies weten waar je voor moet kiezen? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@dedesignschuur. We helpen je graag verder.

De Designschuur

De Designschuur: dé plek waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur.

Neem contact met ons op

info@dedesignschuur.nl