Vintage

Vintage

We zijn altijd op zoek naar unieke vintage producten, want een van onze passies is om de mooiste schatten tegen te komen en met jullie te delen in onze webshop. Bij deze vintage producten kun je aan van alles denken: robuuste kisten, vazen, lampen, fotolijsten, beelden en meer. Daarbij kun je natuurlijk te allen tijde rekenen op onze scherpe prijzen. Op deze manier kun je jouw interieur verrijken met mooie vintage woonaccessoires die echt een verhaal met zich mee brengen.

Unieke vintage producten

Alle producten zijn uniek en vaak hebben we van een product maar één exemplaar. Heb je vragen over onze vintage producten? Neem dan gerust even contact met ons op door te mailen naar info@dedesignschuur.nl.

De Designschuur

De Designschuur: dé plek waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur.

Neem contact met ons op

info@dedesignschuur.nl