Over ons

Over ons

De Designschuur: dé plek waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur. Op zoek naar inspiratie? Op ons Instagram account plaatsen we regelmatig sfeerbeelden voor inspiratie!

In 2016 is De Designschuur opgericht door vader en dochter, Roel en Mariëlle. Vanuit een passie en een zoektocht naar inspirerende, betaalbare posters is het idee voor De Designschuur ontstaan. Roel heeft jarenlange ervaring als grafisch vormgever en hij heeft alle posters die te vinden zijn bij De Designschuur ontworpen. Daarnaast heeft Mariëlle ervaring op het gebied van interieur, communicatie en marketing door haar studie Communicatie en baan bij Furnlovers. 

De Designschuur

De Designschuur: dé plek waar jij terecht kunt voor de leukste interieurposters voor jouw huis! Bij ons vind je posters met teksten en quotes, grafische vormen, vintage/retro beelden, maar ook posters voor de kids. De posters zijn erg leuk om met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten in posters en creëer zo je eigen setting aan de muur.

Neem contact met ons op

info@dedesignschuur.nl